6/C SINIFI VELİ PROGRAMI

Her hafta ayrı bir sınıf velilerimiz için düzelyeceğimiz veliler arası tanışma - kaynaşma programına 6 / C sınıfı velileri ile başladık. Açık büfe sabah kahvaltısıyla başlayan programımız Okul Müdürümüz Gültekin ÖZDEMİR' in konuşmasıyla devam etti. İlerleyen dakilarda Rehber Öğretmenimiz Hasan ORDULU Sınav Otomasyon programıyla ilgili bilgiler verdi. 6 / C sınıf öğretmenimiz Seçil DÜZGÜN' ün öğrenciler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra öğrencilerimiz için dağııtığımız anketleri dolduran velilerimiz son olarak dilek ve şikayetleri dinlendikten sonra programımız son buldu.

19 Kasım,2012-Perşembe

KEBAP PARTİMİZ

Okulumuzdan bahçesinde öğrencilerimize kebap partisi düzenledik.

18 Ekim,2012-Cuma

ORMAN HAFTASIDA AĞAÇ DİKTİK

Orman Haftası etkinlikleri içerisinde Tehçi Köyü sınırlarında bulunan Bilim Koleji hatıra ormanında kızılçam ekimi yaptık.

NEVRUZ ŞENLİĞİ YAPILDI

Okulumuzda Yeni Bahar ( Nevruz ) Etkinliği Coşkuyla gerçekleştirildi.

DEPREM ve YANGIN TATBİKATI

OKUL OLARAK DEPREM ve YANGIN TATBİKATIN DAYIZ...

ANTALYA YARIYIL KAMPI

5 YILDIZLI KAMP
2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında
Özel Bilim Koleji öğrencilerine böyle bir kamp yakışırdı.
Bu yıl 2. si gerçekleştirilen Antalya kampımız 5 yıldızlı Porto Bello otelde altı gün sürdü. Öğrencilerimizin gidiş – dönüşleri uçakla sağlandı. 47 öğrenci 2 matematik öğretmeni, 2 fen bilgisi öğretmeni, 2 ingilizce öğretmeni, 1 sosyal bilgiler, 1 Türkçe, müdürümüz, rehberlikçimiz ve satranç etkinliklerimiz için öğretmenimizin bulunduğu kampımızda, öğrencilerimize önceden yapılan sınav neticesinde hazırlanan programda günlük en az 350 soru çözümü gerçekleştirildi. Programlar içerisinde hazırlanan sosyal faaliyetler arasında futbol, basketbol, satranç turnuvası, güneş enerjisinden üretilen elektiriğin nasıl olduğunu öğrenmek için “Güneş Ev” gezisi, lunapark, Düden Şelalesi, alış – veriş merkezleri, şehir turu, sahil yürüyüşü, otelde mevcut olan havuz, hamam, fitness salonu, eğlence merkezi ve açık büfe restorandan da yararlanılmıştır.

Öğrencilerimiz, ders merkezli kampımızda bütün derslerden 1. dönemin tekrarını yaparak hem tatili, hem kampı bir arada yapmış oldular. Ayrıca oteldeki diğer arkadaş ve turistlerle iletişim kurarak farklı arkadaşlık deneyimleri de yaşamış oldular. Eğitimde disiplini ilke edinen Bilim Koleji Kampı için müdürümüz Gültekin ÖZDEMİR, öğretmenlerimiz ve rehber öğretmenimiz Hasan ORDULU “ Amacımıza ulaşan bir kamp oldu.” yorumunu yaptılar. Öğrencilerimizle farklı bir ortamda gerçekleştirilen bu eğitim-öğretim buluşmasının önümüzdeki yıllarda da gerçekleştirileceğini söyleyen müdürümüz Gültekin ÖZDEMİR: “İlklerin okulu olarak öğrencilerimizi ‘Gelenekten Geleceğe’ taşımaya devam edeceğiz.”diyerek, bir sonraki kampımızın planı ve programının heyecanla şimdiden hazırlandığı belirtti.

OKULUMUZDA 3 D SİNEMA

Okulumuz sinema salonunda 1. kademe öğrencilerimize yönelik yapılan eğitici ve öğretici 3D sinema gösterisi veliler, öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı. Okul idaresi etkinliklerin sürdürüleceğini açıkladı.

KARATE ve KORT TENİSİ

BİLİM KOLEJİ OKUYOR

Okulumuz Bahçesinde 27 Ekim - 01 Kasım tarihleri arasında Kitap Standı kurulacaktır. Kitap standında satılacak kitaplar DOSYALAR bölümünden indirebilirsiniz. İndirilen dosyada sarı işaretli kitapları temin edebilirsiniz.

GELENEKSEL KİTAP FUARIMIZ

GELENEKSEL KİTAP FUARIMIZ YAPILDI.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ

ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETMENLER YEMEĞE ÇIKTI.

5 YILDIZLI ANTALYA KAMPI YAPILDI

2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında Özel Bilim Koleji öğrencilerine böyle bir kamp yakışırdı.

01 Temmuz,2012-Perşembe